De verschillende kleuren

De haarden van Girse Design zijn in twee standaardkleuren verkrijgbaar: matt zilvergrijs en antracietzwart. Vanwege de tanende vraag naar de kleur bruin is deze geen standaardkleur meer. Gevolg hiervan is dat er een meerprijs nodig is om de bruine kleur toe te passen. In het geval van bruin is deze meerprijs voor een complete buitenhaard 100,= en voor een spuitbus lak/reparatieset 20,= Meerprijs voor andere kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar. Vanzelfsprekend heeft dit ook invloed op de levertijd van uw haard. Wilt u een haard in een speciale kleur hebben, neem dan contact met ons op om naar de levertijd te informeren.

Invloed op de duurzaamheid van onze producten heeft de kleur niet. Onze producten blijven duurzaam mooi; ook als zij 365 dagen per jaar buiten staan, de kleur van de coating doet uw haard mooier in zijn omgeving staan. Tevens verhuld de coating het verkleuren van het RVS door de verhitting. Hierdoor blijft uw haard zijn new-look behouden.

Maak een showroom-afspraak of stel uw vraag

De afmetingen

Klik op bovenstaande afbeelding.

De buitenhaarden van Girse Design zijn verkrijgbaar in 1, 2 of 3 formaten (T1-T2-T3). Het model Duo Exclusiv is er in drie formaten, de Vesuv en de Cool zijn er in twee formaten en de Fashion is in één formaat te leveren. In het geval van de Fashion betreft het een T2-formaat. Het is van belang om te weten welk formaat u heeft wanneer u accessoires of reserve-onderdelen wilt bestellen in onze shop. Hebt u nog geen buitenhaard en overweegt u de aanschaf? Dan is het handig om iets meer van de afmetingen te weten. Hiernaast worden deze per model weergegeven.

De afmetingen

Klik op bovenstaande afbeelding.

Wanneer u op bovenstaande afbeelding klikt kunt u de verschillende afmetingen van de Duo Exclusiv bekijken. Het formaat haard van uw keuze is niet direct van toepassing wat betreft de gewenste hoogte: elk formaat/type haard kan met een verlengpijp van max. 100 cm naar de gewenste hoogte gebracht worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schutting of dakgoot/boei van een overkapping. Belangrijk bij uw overweging wat betreft formaat zijn de afmetingen van uw terras; realiseer dat uw haard deel moet uitmaken van uw terras maar niet bepalend moet zijn! Door de enorme warmtestraling en -opbrengst kiest u maar zelden voor een te kleine haard maar al gauw voor een te grote. Onze ervaring heeft dit reeds meerdere keren uitgewezen. Wilt u advies wat betreft formaat? Bel ons gerust en we staan u graag te woord.

De afmetingen

Klik op bovenstaande afbeelding.

Wanneer u op bovenstaande afbeelding klikt kunt u de verschillende afmetingen van ons, zeer gewilde, model Vesuv inzien. Hoewel er kleine verschillen zijn kunt u deze afmetingen ook aanhouden in het geval van ons model Cool. Deze beide modellen hebben een iets ruimere diameter dan de Duo Exclusive modellen wat alles heeft te maken met de geïntegreerde vonkendeur. Deze draait voorlangs de brandopening en aan de binnenzijde van de kap van de haard waardoor deze iets wijder is.

Wat betreft het model Fashion: Ondanks de afwijkende vormgeving heeft dit model nagenoeg dezelfde afmetingen als de T2-uitvoering van de Duo Exclusiv. Voor de aanschaf van accessoires, te gebruiken op een Fashion, kiest u dan ook accessoires voor een T2.

Gezelligheid onder overkapping met RVS buitenhaard van Girse Design