Passie voor Buitenleven en Design

Al vele jaren staan de Girse Design buitenhaarden centraal in het leven van Andre Hengstman. Andre is de eigenaar van Girse Design Nederland.

Zijn kracht is zijn persoonlijke benadering en de focus om sfeer en comfort naar iedere buitenruimte te brengen. Een vrijblijvend advies bij u thuis of een uitgebreide rondleiding in zijn showroom, niets is teveel gevraagd. Ook voor de complete ontzorging in het geval van inbouw bent u bij hem aan het juiste adres. In de showroom van Girse Design in Nijverdal zijn hiervan mooie voorbeelden te zien.

Daarom Girse Design

De kwaliteit van de Girse-producten, de service die wij leveren en de gemoedelijkheid gedurende het gehele proces moet u natuurlijk zelf ervaren om hierover te kunnen oordelen. Wij zijn er trots op dat veel klanten ons aanbevelen bij anderen.

Wij zorgen ervoor dat onze producten veilig en harmonieus geïntegreerd kunnen worden op uw terras, bij of in uw tuinhuis of overkapping. U elk seizoen optimaal van uw tuin te laten genieten is hierbij ons doel.

Maak gerust een afspraak om te gaan ervaren hoe het ultieme buitenleven er uitziet met Girse Design.

Maak een showroom-afspraak of stel uw vraag
Andre Hengstman Girse Design
Showroom Girse Design in Nijverdal
Showroom Girse Design in Nijverdal
Kom gerust langs in onze showroom in Nijverdal (bij voorkeur op afspraak zodat wij op uw komst voorbereid zijn)

Bezoek onze showroom

In onze gezellige en verwarmde showroom oriënteert u zich op uw gemak op de diverse mogelijkheden die Girse Design u biedt.
Onder het genot van een bakje koffie of een goed glas wijn tonen wij u diverse mogelijkheden wat betreft uw buitenhaard, buitenkeuken of luxe eethoek.

Voorbeelden van zowel inbouw als plaatsing op uw terras zijn er te zien en tevens ervaart u de beleving van het ultieme buitenleven met Girse Design.

Tip van onze zijde: Neem enkele foto’s en afmetingen van uw eigen terras/veranda mee als u ons bezoekt!

 

Gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken of ons een vraag te stellen. 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.