De buitenhaarden van Girse Design zijn van hoogwaardig RVS vervaardigd en blijven derhalve duurzaam mooi in weer en wind. RVS buitenhaard op uw terras; mooi in weer en wind.

Plaatst u een buitenhaard op uw terras dan zijn een aantal kwesties het overwegen waard: Het is van belang dat uw mooie buitenhaard ook mooi blijft als hij in weer en wind buiten blijft staan. De haarden van Girse Design zijn van RVS (edelstaal) vervaardigd en behandelt met een ovencoating in 2 verschillende standaard kleuren. Zij blijven er hierdoor duurzaam (min. 25 jaar) mooi uitzien. Girse Design levert buitenhaarden in verschillende modellen en formaten. RVS buitenhaard op uw terras; mooi in weer en wind.

Kies het juiste formaat!

Over vragen omtrent het juiste formaat haard voor uw terras staan wij u graag te woord. De windrichting is ook van belang om optimaal plezier aan uw houtvuur te beleven; de haarden van Girse Design zijn daarom standaard voorzien van 4 onzichtbare zwenkwielen; hierdoor kunt u de haard eenvoudig verplaatsen als de windrichting verandert. Natuurlijk ook erg handig als u besluit de indeling van uw terras te veranderen.

Stralingswarmte

Schadelijk voor beplanting of schutting is de Girse Design haard niet; de warmte uitstraling is alleen naar voren en dat ruim 4 meter ver. U kunt een Girse-haard daarom gerust met de achterkant tegen een schutting of glaswand zetten!
Veiligheid is van groot belang! De haarden van Girse Design zijn daarom TÜV-gecertificeerd.

Maak een showroom-afspraak of stel uw vraag