In uw overkapping

In uw overkapping komen de designhaarden van Girse geweldig tot hun recht!
Geniet van de authentieke sfeer van een knapperend houtvuur en ervaar de heerlijke warmte ervan. Doordat de haarden van Girse Design dubbelwandig en geïsoleerd zijn is een brandvrije-zone creëren niet nodig. Hiermee wordt bedoeld dat de haard kort tegen een wand (ook de glaswand!) mag staan. Hierdoor neemt de haard niet meer ruimte in beslag dan nodig zodat u de oppervlakte optimaal benutten kan.

Interessant om te weten: indien gewenst monteren wij speciale dakdoorvoeren waardoor uw haard (in de zomer) eenvoudig (zie video hieronder) af te koppelen is en buiten uw overkapping te gebruiken is; heerlijk tijdens een zwoele zomeravond!
Plaatsen in veranda, overkapping of serre is op verschillende manieren mogelijk. Onder de video hieronder zijn enkele voorbeelden weergegeven.

Wij adviseren u graag over het plaatsen van uw haard in overkapping of veranda. Neem hiervoor contact met ons op of bezoek onze showroom in Nijverdal.

Maak een showroom-afspraak of stel uw vraag

Bekijk de video over het af- en aankoppelen van uw Girse haard met dakdoorvoer.

De montage van een dakdoorvoer

De montage van een dakdoorvoer van Girse Design door het montageteam van Girse Design biedt vele voordelen:

  • Dakdoorvoer en de haard in dezelfde kleur en kwaliteit
  • Gegarandeerde vakkundige montage
  • Oplossingen op maat en niet beperkt door universele dakdoorvoeren
  • Installatie en materialen volgens de TüV-normen
  • Optimaal resultaat qua veiligheid, functionaliteit en design

Prijs van de de dakdoorvoer (volledig maatwerk, dus ongeacht schuinte enz..) is 2.485,= inclusief 21% BTW en montage door Girse Design. (800,= incl. 21% BTW)

Bovenstaande is niet online te bestellen maar uitsluitend in samenspraak. Hiervoor maken we graag een afspraak met u in onze showroom of bij u thuis.