Exclusieve Girse Design proeverij

Kijken – Leren – Beleven – Proeven – Genieten

Girse Design proeverij/workshop

Exclusieve proeverij bij Girse Design

Waarom een proeverij/workshop?

“Bent u een liefhebber van lekker eten, buiten koken en een goed glas wijn? Dan hebben we iets speciaals voor u! Girse Design is een expert op het gebied van exclusief buitenleven en we willen onze passie graag met u delen. Veel van onze klanten maken echter maar beperkt gebruik van de culinaire mogelijkheden van hun buitenhaard. Om hen te inspireren en te laten genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring organiseren we een proeverij/workshop.

Tijdens deze proeverij/workshop zult u ontdekken hoe u de mogelijkheden van uw buitenhaard optimaal kunt benutten. Of het nu gaat om het bereiden van een heerlijk gerecht of het combineren van verschillende smaken en wijnen, onze experts zullen u inspireren en de fijne kneepjes van het buiten koken met u delen. Niet alleen beleeft u een unieke ervaring maar gaat u ook van  culinaire hoogstandjes genieten!

Waarom zou u deze kans laten liggen? Schrijf u nu in voor onze proeverij/workshop en geniet samen met ons van heerlijke gerechten en inspirerende tips. Wees er snel bij want de plekken zijn beperkt en de vraag is groot. Mis het niet en geef uw buitenleven een culinaire upgrade met Girse Design!”

De verzorgers van het 8-gangen diner: Derkjan & Rozemarijn

Maak kennis met Derkjan en Rozemarijn, de verzorgers van het diner tijdens onze exclusieve proeverij in en om onze showroom.

Deze twee buitenbeentjes in de wereld van gastronomie zijn niet alleen experts in het bereiden van verrukkelijke en chique gerechten, maar ze weten ook als geen ander hoe ze een no-nonsense sfeer kunnen creëren en u kunnen laten genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft.

Met hun bedrijf Kok&Coach brengen Derkjan en Rozemarijn niet alleen voortreffelijk eten, maar ook diepgaande gesprekken aan tafel. Het belooft dan ook een culinaire reis te worden die al uw zintuigen zal prikkelen en waarbij u ook nog eens volop kunt genieten van boeiende gesprekken.

Mis deze unieke ervaring niet en reserveer snel uw plek voor de proeverij op 8 november 2024. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Geniet van een chique avond vol heerlijke gerechten en inspirerende gesprekken met Derkjan en Rozemarijn van Kok&Coach.

Proost op het goede leven!

Onze wijnkenner en gastheer Rick.

Een unieke gelegenheid voor de wijnliefhebbers onder u! Onze wijnkenner Rick is gastheer bij het befaamde restaurant De Budde en hij staat te popelen om zijn kennis en passie voor wijn met u te delen.

Gedurende onze proeverij gaat u genieten van zijn rustige uitleg, prachtige anekdotes en niet te vergeten: de heerlijke wijnen die Rick aanbeveelt. Als geen ander weet hij de juiste wijn te kiezen die perfect past bij uw gezelschap en het eten.

Laat u verwennen door Rick en geniet van een onvergetelijke avond gevuld met lekker eten en prachtige wijnen. Vergeet niet om te reserveren voor en gebruik te maken van deze unieke mogelijkheid op 8 november 2024. Het aanmelden gaat eenvoudig via het formulier onderaan deze pagina. Tot dan!

Hebben vrienden interesse? Neem ze mee!
De prijs van de proeverij is 125,= p.p. all-in

Het menu

  • BBQ-oesters
  • Bij binnenkomst een bruisend ontvangst met oesters van de grill
  • Pompoensoepje
  • Soep van geroosterde pompoen met gebrande pitten en crème fraiche
  • Geitenkaas en Rode biet
  • Dungesneden rode biet met rucola en noten, afgemaakt met aceto-balsamico
  • Risotto
  • Knoflook-risotto met paddestoelen, Parmezaan en truffelolie
  • Sardine
  • Sardines van de plaat met grof zout, salsa van tomaat en citroenyoghurt
  • Wildstoof
  • Stoofpotje van hert met wortelgroenten en rozemarijn-aardappelen
  • Runderrib aan stuk
  • Rose gebraden rib-eye van het Vechtdal rund met garnituur van kriel, spruit, kastanje, spekjes en zure room
  • Gegrilde perziken
  • Perziken van de grill met mascarpone, honing en saffraan
Proeverij in showroom Girse Design

De wijnen

De wijnproeverij bestaat, net als het diner, uit 8 gangen. U zou dus ook kunnen spreken van een wijnarrangement aansluitend op het diner. Wij hebben de wijnen met zorg geselecteerd om zodoende de beste match tussen het gerecht en de wijn te realiseren.

Krier Cuvée Élsée

We starten de avond met een heerlijke bubbel uit Luxemburg, Krier Cuvée Élsée. Deze sprankelende verrassing is in combinatie met de oesters een begin die hoge verwachtingen gaat scheppen voor het vervolg van de proeverij!

Vina Cimbron Verdejo

Bij de pompoensoep serveren we met een mooie Verdejo uit de Rueada-streek in Spanje. Deze Verdejo heeft een mooie kruidigheid die goed samen gaat met de pompoensoep. Vina Cimbron Verdejo

Alma Bella

Bij de geitenkaas serveren we een Sauvignon Blanc uit Spanje. Deze wijn heeft een klein vetje waardoor die heerlijk samengaat met geitenkaas. Alma Bella

Les Bertholets Chardonnay Grande

De risotto met truffel wordt gecombineerd met een volle Chardonay uit Zuid-Frankrijk. Deze heeft een “boterige” smaak en gaat daarom heerlijk samen met het romige en boterige van de risotto! Les Bertholets Chardonnay Grande Réserve

Portugal

Wie sardines zegt, zegt Portugal! De sardines van de plaat worden daarom geserveerd met een heerlijke rosé uit Portugal. Laat u verrassen!

Chemin des Géants Merlot

We vervolgen onze proeverij met een mooie rijke Merlot uit de Languedoc, Frankrijk. Deze a typische Merlot serveren we bij de wildstoof en is echt een genot in uw glas! Chemin des Géants Merlot

Conde de Altava Crianza

Bij een mooi stuk rosé gebraden rib-eye van runderen uit het Vechtdal serveren we een heerlijke Tempranillo uit de Rioja streek in Spanje. Deze mooie wijn is de favoriet van André en tevens de “huiswijn” in de Girse Design showroom. Conde de Altava Crianza

Dulche Corazon

We sluiten de proeverij af met een heerlijke dessertwijn uit Spanje, uit Catalunya om precies te zijn. De bekendheid van deze wijn is groot, niet helemaal doordat de eigenaar van het wijnhuis de bekende FC Barcelona-voetballer Andrés Iniesta is. Dulche Corazon

de grill met mascarpone, honing en saffraan

Girse Design terrashaard van RVS. Zwart en dubbelwandig. Geschikt voor tuin, terras, balkon en overkapping. Geschikt voor barbecue.
Girse Design buitenleven. Tuintafel. Gezelligheid. Samen zijn. Gasten. Eten.
Girse Design buitenleven. Terras.
Girse Design buitenleven. Terras.
Girse Design RVS buitenhaard met barbecue. Voor terras, balkon en overkapping.

Meer weten of aanmelden?

 

Schakel JavaScript in uw browser in om dit formulier in te vullen.