Oriënteer u in onze showroom. Girse Design Nijverdal.
showroom Girse Design Nijverdal
showroom Girse Design Nijverdal
Kom gerust langs in onze showroom in Nijverdal (bij voorkeur op afspraak zodat wij op uw komst voorbereid zijn)

Inspireer uzelf in onze showroom.

In onze gezellige en verwarmde showroom inspireert u zich op uw gemak op de exclusieve mogelijkheden die Girse Design u biedt.
Onder het genot van een bakje koffie of een goed glas wijn tonen wij u diverse mogelijkheden wat betreft uw buitenhaard, buitenkeuken of luxe eethoek.

Voorbeelden van zowel inbouw als plaatsing op uw terras zijn er te zien en tevens ervaart u de beleving van exclusief buitenleven met Girse Design.

Maak een afspraak

Tip van onze zijde: Neem enkele foto’s en afmetingen van uw eigen terras/veranda mee als u ons bezoekt!

Onze showroom is tot 1 mei 2024 op afspraak te bezoeken. Na 1 mei 2024 gelden de volgende openingstijden:
  • zondag t/m dinsdag op afspraak tussen 09:00 uur en 20:00 uur
  • woensdag t/m zaterdag van 10:00 -17:00 uur

Adres showroom:

Van den Bergsweg 10a  |  7442CK  |  Nijverdal

Gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken of ons een vraag te stellen. 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Passie voor Buitenleven en Design

Al vele jaren staan de Girse Design buitenhaarden centraal in het leven van Andre Hengstman. Andre is de eigenaar van Girse Design Nederland.

Zijn kracht is zijn persoonlijke benadering en de focus om sfeer en comfort naar iedere buitenruimte te brengen. Een vrijblijvend advies bij u thuis of een uitgebreide rondleiding in zijn showroom, niets is teveel gevraagd. Ook voor de complete ontzorging in het geval van inbouw bent u bij hem aan het juiste adres. Inspireer uzelf in onze showroom en zie hiervan prachtige voorbeelden.

Maak een afspraak

Daarom Girse Design

De kwaliteit van de Girse-producten, de service die wij leveren en de gemoedelijkheid gedurende het gehele proces moet u natuurlijk zelf ervaren om hierover te kunnen oordelen. Wij zijn er trots op dat veel klanten ons aanbevelen bij anderen.

Bij Girse Design zorgen we ervoor dat onze producten veilig en harmonieus geïntegreerd kunnen worden op uw terras, bij of in uw tuinhuis of overkapping. U elk seizoen optimaal van uw tuin te laten genieten is hierbij ons doel.

Inspireer uzelf in onze showroom en ervaar het exclusief buitenleven met Girse Design. Maak een afspraak

Maak een showroom-afspraak of stel uw vraag
Het gezicht achter Girse Design in Nederland is Andre Hengstman. Een integere adviseur op het gebied van high-class buitenleven.
Girse Design RVS buitenhaard voor terras en overkapping. Verrijdbaar door onzichtbare wielen. Geschikt voor barbecue. Exclusief buitenleven.